PRELIJEPA I PRIJE I POSLIJE

Vanna nije mogla ostati ravnodušna na snimku svoje kćeri Jane, a jasno je i zašto

20.05.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Ivana Vrdoljak Vanna i njezin suprug Andrija Vrdoljak od samog su početka donijeli odluku da će svoj privatni život, kao i djecu, čuvati od javnosti sve dok oni sami ne odluče drugačije. Njihova kći Jana, koja je nedavno navršila 21. godinu, više se ne skriva, a na njezinu ljepotu rijetki ostaju imuni

Na Instagram profilu vizažistice Sanje Agić pojavila se snimka koju je snimila 21-godišnja Jana Vrdoljak. Riječ je o kćerki pjevačice Vanne i Andrije Vrdoljaka, a na kojoj Jana pokazuje svoje lice bez šminke i nakon što ju je Sanja Agić našminkala.

U cvjetnom topiću i kose zalizane u pundžu, Jana je pokazala kako joj je Sanja Agić ovoga puta odlučila sjenčanjem istaknuti oči. Prvi komentar bio je ujedno i Jani najvažniji, onaj njezine mame, pjevačice Vanne, koja je napisala: 'Nisam pristrana, stvarno je 🔥', a na to joj se obratila i vizažistica, napisavši: 'Naravno da nisi, predivna je i prije i poslije.'

Komplimenata i komentara na račun ljepote 21-godišnje Jane Vrdoljak nije nedostajalo. Inače, Jana je bila zvijezda i maminog spota za pjesmu 'Puna memorija', a nedavno je iz prvih redova bodrila Vannu na njezinom koncertu u zagrebačkoj Areni.

30 godina karijere

Vanna u zagrebačkoj Areni održala svoj prvi koncert, a mamin veliki koncert nije propustila ni lijepa Jana

Pogledaj galeriju

'Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve rade mame. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor’, ispričala je Jana Vrdoljak gostujući kod Dalibora Petka.