ZGODNA NA MAMU

Mamina slika i prilika: Vannina kći tinejdžerica glavna je zvijezda njezinog novog spota

06.11.2020 u 08:54

Bionic
Reading

U novom spotu za svoj novi singl Vanna je došla na sjajnu ideju, pa je umjesto modela i glumaca na audiciji odlučila u postavu uvrstiti svoju zgodnu 19-godišnju kćer Janu

Već u jednoj od početnih scena novog spota za pjesmu 'Puna memorija' vidimo lijepo lice mlade plave djevojke koja se vozi u automobilu. Odmah je jasno da je riječ o zgodnoj nasljednici naše estradne dive Vanne.

Iako to nije najavljivala, nije dugo trebalo da mediji uoče zgodnu Janu Vrdoljak, Vanninu kćer koju osim sina Luke dijeli sa suprugom Andrijom Vrdoljakom.

Izvor: Društvene mreže

Novi spot snimala je u prekrasnoj vili u Lovranu, te je za Jutarnji list naša poznata pjevačica otkrila da se iznimno veselila ovom projektu nakon višemjesečnog lockdowna.

Njezina kćer Jana dobila je samo komplimente na račun izgled i performansa, a mnogi su se brzo složili da jako podsjeća na svoju mamu iz vremena kad je Vanna započinjala svoju glazbenu karijeru.

‘Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu’, rekla je tada.