mamin ponos

Iste su: Vanna pokazala prelijepu kćer koja slavi 21. rođendan

21.03.2022 u 19:01

Bionic
Reading

Poznato je da jedna od najuspješnijih pjevačica na domaćoj glazbenoj sceni voli svoj privatni život držati od oka javnosti, ali sada je napravila iznimku. Na društvenim mrežama je pokazala svoje mlađe dijete, kćer Janu koja je, sudeći prema fotografiji, sve sličnija svojoj lijepoj majci

Ivana Vrdoljak Vana je u pripremama oko svog velikog koncert kojeg će održati 7. svibnja u Areni Zagreb, a u međuvremenu 'odrađuje' i pokoju obiteljsku proslavu. Njezina kći Jana Vrdoljak je, danas navršila 21 godinu, a mama nije mogla ne pohvaliti se svojim pratiteljima tom radosnom viješću.

'Curica navršila 21', opisala je pjevačka diva fotografiju objavljenu na Instagram storyju na kojoj Jana koja pozira u elegantnom crnom odijelu i srebrnim štiklama. Mnogi još pamte Vanninu pobjede na Dori, a nakon toga i nastupa na Eurosongu 2001. godine u Kopenhagenu kada je je nastupila s pjesmom 'Strune ljubavi', a zanimljivo je to da je nastupala trudna sa Janom.

Prije dvije godine, svoju mezimicu je pokazala u svom video spotu za pjesmu 'Puna memorija' te se s njom ponosno pojavila na nekoliko društvenih događanja. 'Namjerno to nisam isticala jer stvarno nisam tip koji svoju glazbu promovira putem djece i rodbine. No, Janu su prepoznali ljudi na Instagramu i naravno da mi je drago što hvale njezinu rolu u spotu', izjavila je pjevačica prilikom objave spota za 'Punu memoriju'. Podsjetimo, Vanna osim Jane sa suprugom Andrijom Vrdoljakom ima i sina Luku.

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX