UVIJEK ATRAKTIVNA

Vanja Rupena posjetila Hrvatsku: Ovako bivša misica izgleda danas

26.02.2018 u 10:01

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih misica, 39-godišnja Umažanka već dug niz godina živi u Italiji sa suprugom ekonomistom Raffaeleom Franciosom i sinom Giovannijem. U jednom od svojih rijetkih dolazaka u Hrvatsku, Vanja Rupena se susrela s dugogodišnjim prijateljima Nives Celzijus i Daliborom Petkom, koji se fotkama njihova druženja pohvalio na društvenim mrežama

'Divno je kad se skupi ista ekipa nakon 10 godina. Cure moje, kao da smo jučer vježbali za Opatiju. Friends forever', napisao je popularni televizijski voditelj pored fotografije na kojoj pozira s Nives Celzijus i Vanjom Rupenom, koja i dalje izgleda jednako zanosno kao nekada, dok je palila i žarila modnim pistama. Uspjela je zadržati prirodan izgled i mladolikost bez ikakvih kirurških zahvata.

Taj je trojac prije 10 godina vodio drugu finalnu večer u kategoriji pop-rock glazbe 12. Hrvatskog radijskog festivala. Vanji Rupeni to je bio voditeljski debi pred hrvatskom publikom. 

Nakon što je preuzela krunu Miss Hrvatske od Anice Kovač lijepa Istrijanka probila se na talijansku modnu scenu. Snimila je nebrojene reklame te radila kao televizijska voditeljica. Jedna od najljepših Hrvatica danas živi u Milanu, a kad je 2012. rodila sina Giovannija, povukla se iz posla i posvetila samo njemu. Od modnog posla se ipak nije mogla odvojiti pa je otvorila tvrtku koja traži nova lica, a vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti. 

Vanja Rupena Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Sop / CROPIX