VRATILA SE I OČARALA

Ova bivša misica i dalje izgleda senzacionalno

10.12.2013 u 09:08

  • +4

Vanja Rupena izgleda senzacionalno

Izvor: Promo fotografije / Autor: Šime Eškinja

Bionic
Reading

Prekrasna Vanja Rupena, hrvatska manekenka s talijanskom adresom, glavno je lice modne kampanje za recentnu kolekciju Mariposa by Kristina Bradač

Kristina je upravo u Vanji pronašla utjelovljenje djevojke koja na individualan način predstavlja viziju svake pojedine torbe iz kolekcije Mariposa. Tako se Vanja Rupena našla u nekoliko različitih priča i na svoj poseban način ispričala zanimljivu modnu priču. Inače, prekrasna Vanja prije godinu i pol postala je mama sinčića, a moramo priznati da izgleda senzacionalno: super vitka linija, lice koje nije ostarjelo ni dana i jedna lijepa modna priča u kojoj definitivno zasjala.


Lijepa manekenka odličan je izbor dizajnerice koja je upravo lansirala online shop http://mariposa.hr, a paralelno s njim krenula je i prodaja nove torbe Xmas edition Mariposa Copper u nekoliko boja. Torbe Mariposa by Kristina Bradač dostupne su u Nicolas Concept Storeu u Zagrebu, u ID concept storeu u Splitu i u Tower Centru u Rijeci. Cijena torbi kreće se od 1.100 do 2.899 kuna.

Inače, Kristina je nakon godina provedenih u modnom svijetu ispred i iza kamere odlučila napraviti iskorak u dizajnersku sferu, a dizajn je njezina ljubav od najranijeg djetinjstva. Svoju modnu viziju ona priča kroz torbe, predmet žudnje svake žene. Postoji neka neraskidiva i neobjašnjiva veza između žene i torbe, stoga slijedeći svoj vlastiti modni instinkt dizajnira torbe koje će sve žene poželjeti imati ove sezone. Dizajn njezinih torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.

U svojoj prvoj kolekciji torbi za jesen/zimu 2013/14. Kristina nudi pet modela torbi u pet različitih boja i novčanik. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od sto posto kože i proizvode se u Hrvatskoj. Koloristički prevladavaju zemljane boje poput boje pijeska, smeđe i crne, a svaku torbu krasi detalj leptira u snažnijim bojama. Upravo u leptirima pronašla je svoju neiscrpnu inspiraciju i naziv svog brenda. Život leptira, njihov elegantan let, njihova konstantna transformacija i neopisive boje središte su Kristinine inspiracije i fascinacije koja nikada ne prestaje. Mariposa na španjolskom znači ''i naziv je Kristinina brenda.