UZ NJIH U DOBRU I ZLU

Vanja Modrić i Helena Livaković bodrile Vatrene s tribina u Hamburgu

19.06.2024 u 16:05

Bionic
Reading

Baš kao što se pojavila u Berlinu, Vanja Modrić s djecom je stigla i u Hamburg te su je fotografi snimili dok je s djecom bodrila Luku s tribina, dok je samo red ispod sjedila supruga Dominika Livakovića, Helena

Prvo poluvrijeme ostavilo je svima gorak okus u ustima nakon što je Albanija povela protiv Hrvatske 1:0. Loše raspoloženje vidjelo se i na licima supruga naših nogometaša.

Vanja Modrić stigla je na stadion u Hamburgu, baš kao što je bila i u Berlinu tijekom poraza od Španjolaca. S njom su bila i njihova djeca, sin Ivano te kćeri Ema i Sofija.

Vanja Modrić i Helena Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Vanja je snimljena dok ozbiljna lica promatra ono što se događa na terenu, a odmah sjedalo ispod nje bila je još jedna poznata wagsica, supruga našeg vratara Dominika Livakovića, Helena.

HRVATSKA - ALBANIJA

Među tisućama navijača u Hamburgu našao se i Andrej Plenković

Pogledaj galeriju

Ni Helena nije bila posebno raspoložena, čemu je zasigurno pridonio i gol koji se našao u mreži njezinog supruga. Sinčića Joakima nije povela na stadion, već ga je ostavila u sigurnim rukama kod kuće.

I Helena i Vanja najveća su podrška Modriću i Livakoviću kako u pobjedama, tako i u porazima, stoga će biti i danas uz njih, bez obzira kako ovaj susret u konačnici završi.