poput primadone

Uzvišeni stav Meghan Markle svi su teško podnosili, ali ovo je posebno naživciralo princa Williama i Kate Middleton

21.10.2020 u 13:09

Bionic
Reading

Njezin ulazak u kraljevsku obitelj bio je vrlo teatralan i medijski popraćen. Američka glumica Meghan Markle svojom je pojavom unijela nemir u vrlo moćnu monarhiju te ubrzo napravila pravi kaos. Mnogo je toga što svojoj šogorici zamjeraju princ William i Kate Middleton, ali jedna stvar najviše ih je pogodila

Da će s njom biti teško pratiti korak i ne popuštati joj u nekim stvarima, bilo je svima jasno još na početku. Meghan Markle ostavila je dojam snažne žene koja zna što želi, a to je jednom prilikom potvrdio i njezin suprug princ Harry, kazavši kako ona ostvari sve što naumi.

Upravo tako, na svoju je ruku unaprijed inscenirala kako će teći protokol njezina poroda te obavještavanja javnosti o rođenju nasljednika. Za razliku od tradicije, kada su takve stvari kontrolirali ljudi iz palače zaduženi za komunikaciju s javnosti, ovoga puta stvar je u svoje ruke uzela buduća mama.

Naime, prema tvrdnjama iz nove knjige koja opisuje svađu dvojice braće i zadire u sam srž njihova problema, Meghan Markle neke članove obitelji nije pravovremeno obavijestila da je rodila sina Archieja.

Nakon što je Meghan u zoru 6. svibnja na svijet donijela malenog Archieja, nekoliko je sati odmorila u bolnici, a potom je puštena kući zajedno s bebicom. Tamo je imala posebnu njegu medicinskog osoblja i tima koji je vodio brigu o novopečenoj mami i tek rođenoj bebi. Tek osam sati kasnije, britanska je javnost dobila informaciju da Meghan odlazi u rodilište, a onda kasnije to popodne da je rodila zdravog dječaka.

Upravo tada, informaciju da su postali stric i strina dobili su i princ William i Kate Middleton.

'Njihovo je muljanje podržala i Buckinghamska palača iznošenjem neobično obmanjujuće izjave u 14 sati toga dana govoreći je vojvotkinja od Sussexa u trudovima. Prava istina je da je čak osam sati ranije već donijela na svijet sina', piše u svojoj knjizi 76-godišnji autor Robert Lacey.

Sve to jako je naljutilo princa Williama, koji je očito zajedno sa svojom suprugom, informaciju o rođenju doznao kada i ostatak svijeta. William je i prije toga smatrao da njegova nova šogorica previše izvolijeva i da se ponaša poput primadone, a ovo ga ja posebno izbacilo iz takta.

Tek osam dana nakon poroda, vojvode od Cambridgea otišli su vidjeti malenog nasljednika, a sa sobom tada nisu poveli ni dječicu princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.