VOLE HRVATSKU

Uživaju u Stradunu bez gužve: Tamara i Petra Ecclestone s djecom u šetnji Starim gradom

18.06.2020 u 11:46

Bionic
Reading

Kćeri najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone i prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea ne kriju koliko im godi boravak u Dalmaciji. Već nekoliko tjedana Petra i Tamara Ecclestone usidrene su na samom jugu Jadrana

Prije nekoliko dana obitelj Ecclestone u širem je sastavu prošetala centrom Dubrovnika, a sada su se 35-godišnja Tamara Ecclestone i četiri godine mlađa Petra odlučile na solo đir po Starom gradu. Petra koja je prije svega dva mjeseca na svijet donijela svoje četvrto dijete pokazala se u pravom ljetnom stajlingu.

Uskočila je u vruće ljetne hlačice i pokazala duge, vitke noge bez trunke celulita i strija. Društvo su joj pravili još dva sina i kćer iz propalog braka. Bila je tu i ovoga puta nešto dotjeranija Tamara Ecclestone u pratnji dadilje i kćerkice Sophije.

Tamara je za jutarnju šetnju Stradunom odabrala dugu lepršavu haljinu u cvjetnom uzorku te na glavu stavila zanimljiv detalj koji ove sezone nose sve trendseterice.

  • +5
Sestre Ecclestone na Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Sestre Ecclestone su se nakon šetnje i razgleda plana gradskih kulturnih događanja, uputile u trgovinu slatkišima Kraš, te se opremljene vratile na svoju luksuznu jahtu Petara.