NIJE IM DOSADNO

Vratile se u Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone uživaju u odmoru na luksuznoj jahti

15.06.2020 u 09:40

Bionic
Reading

Prije nešto više od tjedan dana sestre Ecclestone stigle su u Hrvatsku, domovinu svoje majke Slavice Ecclestone. Na jahti Petara, Tamara i Petra Ecclestone uživaju u društvu supruga Jaya i zaručnika Sama te dječice

Nakon kratke ture po južnim dalmatinskim otocima i posjeta Trogiru, Tamara i Petra Ecclestone vratile su se u Dubrovnik. Njihova sigurna luka iznimno im odgovara, a dežurni fotoreporteri rano su jutros uspjeli snimiti mlađu kćer prvog čovjeka Formule 1.

Poznata bogatašica Petra Ecclestone snimljena je na palubi dok je u naručju držala dvomjesečnu kćerkicu iz veze sa zaručnikom Samom Palmerom. Uz nju su i djeca iz propalog braka s Jamesom Stantom.

Petrin šogor, biznismen Jay Rutland za to je vrijeme marljivo odradio svoj prvi jutarnji trening na drugoj strani broda. Suprug Tamare Ecclestone zamijetio je fotoreportere, no nije se dao smesti u tjelovježbi. Inače, njegova supruga Tamara prije nekoliko je dana objasnila zašto je s obitelji stigla upravo u Hrvatsku.

Petra Ecclestone i Jay Rutland Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Ovaj virus očito nije promijenio neke ljude na bolje, što je šteta. Za vas koji ste zbunjeni ili samo ogorčeni, uopće nisam napuštala kuću tijekom karantene, čak nisam išla ni vježbati u park. Napola sam Hrvatica pa sam odlučila da bi bilo najbolje i najsigurnije doći ovamo, što nije zabranjeno i slijedim hrvatska pravila. Što se tiče pitanja oko škole, povratak u školu bio je jedna od opcija, ali smo odlučili da Fifi prati nastavu od kuće i napreduje bolje nego ikad. Ako ne griješim, nitko nije obavezan pratiti me pa znate što trebate učiniti', napisala je Tamara Ecclestone nakon što su ju pojedini Britanci prozvali zbog odlaska iz zemlje.

  • +9
Sestre Ecclestone u Trogiru Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL