PUNI BATERIJE

Uživa u toplim krajevima: Naša popularna tenisačica pokazuje fit liniju u kupaćem kostimu

12.11.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Donna Vekić prije nekoliko dana boravila je u rodnom Osijeku te je privukla pozornost pojavivši se kod osječko-baranjskog župana Ivana Anušića. Mlada 22-godišnja teniska uzdanica sada pak najnovijim Instagram objavama plijeni pažnju golišavim izdanjima na svom egzotičnom odmoru. Destinaciju ni ovog puta nije htjela otkriti, no zbog ljepota u kojima gušta, zavide joj mnogi

Predah od svakodnevnih napornih treninga, i turnira diljem svijeta potražila je na bajkovitom mjestu. U crvenom bikiniju Donna Vekić je pozirala na rubu bazena, a prekrasno tirkizno more oduševilo je njezine fanove. Poručili su joj da izgleda odlično dok su se neki od njih našalili pa je pitali je li fotografija nastala u Osijeku. Druga fotografija koju je podijelila na društvenoj mreži nastala je na pješčanoj plaži na kojoj tenisačica korača odjevena samo u bijelu pamučnu košulju.

Nedavno je boravila u Slavoniji te se pojavila kod osječko-baranjskog župana Ivana Anušića. Posjetila je i Prvu gimnaziju u Osijeku gdje se družila s učenicima sportskih razreda.

Zgodna Zgodna Slavonka inače živi u Monaku prigodno se 'skockala' za tu prigodu. Kariranu suknju kombinirala je sa crnom dolčevitom, crnim kaputićem te gležnjačama s remenčićima i zakovicama. Taj model dodao je dašak rokerskog štiha toj, inače ozbiljnijoj odjevnoj kombinaciji.

  • +2
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Kad ne pokorava teniske terene naša zgodna i trofejna tenisačica iz Osijeka, Donna Vekić, uživa u društvu svog dečka, dest godina starijeg Švicaraca, tenisača Stanislasa Wawrinke. S njim je nedavno pozirala u društvu glumca Ramija Maleka, koji je i utjelovio lik legendarnog pjevača Queena, Freddyja Mercuryja u najnovijem filmskom hitu 'Bohemian Rhapsody'.