ZNAJU UŽIVATI

Ljeto je za njih odavno počelo: Ovi poznati Hrvati su vikend proveli na moru

03.06.2018 u 21:07

Bionic
Reading

Produženi vikend bio je idealno vrijeme za odmor, punjenje baterija, bijeg od svakodnevnice. Mnogi poznati su otišli su put mora i prepustili se čarima i ljetnog vremena. Društvene mreže preplavile su fotografije s plaža a sada je jasno kakvi će se kupaći kostimi i ljetne kombinacije nositi naredna tri mjeseca

Hrvatska tenisačica Donna Vekić pokazala se u minijaturnom crvenom badiću. Zgodna Osječanka pozirala je na Capriju i dokazala u kakvoj je top formi.

When in Capri... 🏝🌊🍹🌞🍒🇮🇹

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Član svjetski poznatog dvojca 2Cellos, Luka Šulić uživao je sa suprugom Tamarom i sedmomjesečnim sinčićem Valom u Izoli. Dječačiću je to bilo prvo kupanje u moru pa je slavni čelist bio posebno uzbuđen.

First swim with Val 👼🏻 The sea is in our blood 🌊 💙

A post shared by 𝓛𝓾𝓴𝓪 Š𝓾𝓵𝓲ć (@lukasulicworld) on

Radijska voditeljica Ecija Ivušić uživala je na otoku Pagu s prijateljicom. Na Instagramu se pohvalila s nekoliko različitih kupaćih kostima u kojima je pozirala.

Neću kući.

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

  • +5
Ecija Ivušić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Poznata voditeljica Marijana Batinić već naveliko uživa u lepršavim, ljetnim odjevnim kombinacijama. U Trogiru je pokazala zavidnu liniju u bijelom kupaćem kostimu.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea je također pobjegla u morske krajeve gdje je uživala vozeći se na čamcu u lepršavim modnim kombinacijama.

Kamo? Na Jadran! 🌊😍 #more #najljepše

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

Savršen kraj dana 🌊🌅

A post shared by Renata Končić Minea (@minea.official) on

  • +10
Minea Izvor: Promo fotografije / Autor: Narodni radio