prava turistica

Naša lijepa tenisačica u zanimljivom društvu istražuje ljepote Kine

04.10.2017 u 18:14

Bionic
Reading

Naša lijepa tenisačica Donna Vekić trenutačno je u Kini gdje sudjeluje na WTA turniru. Iako je prije dva dana izgubila meč od američke protivnice, to nije umanjilo njezinu radost i entuzijazam da istraži neke od najvećih turističkih atrakcija najmnogoljudnije zemlje na svijetu

 U pauzama od napornih treninga i višesatnih teniskih mečeva, Donna Vekić pronašla je i nešto slobodnog vremena da obiđe ljepote Kine.

Tako se na društvenim mrežama pohvalila da je posjetila najveću građevinu na svijetu - Kineski zid.

U simpatičnoj objavi lijepa Osječanka oduševila je svih 75 tisuća obožavatelja, a potom pokazala i u čijem se društvu našla za vrijeme ovog avanturističkog pothvata. Ovoga puta ipak se ne radi o njezinom dečku, poznatom tenisaču Stanu Wawrinki, već o treneru Nicku Horvatu.

'Kad misliš da je odlazak na Kineski zid odlična ideja, ali nitko ti ne kaže da će tamo biti užasno hladno', napisala je ispod jedne od fotografija, a zatim se ponovno požalila na vremenske uvjete u kratkom videu.

Iako je dan bio sunčan, izgleda kako temperatura ipak nije bila dovoljno visoka.

  • +3
Donna Vekić na US Openu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Unatoč tome, vjerujemo kako se tenisačica sjajno provela i malo odahnula prije novih sportskih izazova koji su pred njom.