Ljubav je u zraku

Uživa u suncu i maženju: Tihana Lazović ne odvaja se od svog dragog

01.07.2020 u 11:55

Bionic
Reading

Slavni regionalni par Tihana Lazović i Branislav Trifunović, brat poznatog glumca Sergeja Trifunovića nakon humanitarnog teniskog turnira Adria Tour Zadar nastavio se odmarati u Dalmaciji. Zgodna Zadranka svoje fanove redovito časti detaljima njihove ljubavne idile

Zaljubljeni glumci bili su nedavno među nekoliko tisuća posjetitelja koji su pratili zadarski spektakl. Sudeći prema društvenim mrežama Tihana Lazović i Branislav Trifunović nerazdvojni su i uživaju u svakom trenutku u ljetnom ozračju u Lijepoj Našoj, a na račun svoje lijepe pojave dobivaju samo pohvale.

View this post on Instagram

photo @tomislav_jerak

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Par je među ostalim posjetio Manastir Krupu, podno Velebita, blizu izvora istoimene rijeke u kojoj su se i okupali, a nakon toga opustili su se i na Pagu gdje ih je fotograf Tomislav Jerak snimio kako se ljube na plaži.

View this post on Instagram

čerga

A post shared by Tihana Lazovich (@tihanalazovich) on

Podsjetimo, njihovu priču razotkrili su poljupci i nježni zagrljaji na beogradskoj premijeri filma 'Ajvar'. Naša glumica je puno vremena provodila u Beogradu snimajući seriju 'Tajkun', a kad su je novinari ondje pitali veže li je, osim snimanja serije uz Beograd i ljubav prema Branislavu Trifunoviću, za Kurir je odgovorila: 'Da, veže me i ljubav, ali ne govorim o privatnom životu za medije'. Tihanin odabranik je prije nje bio u vezi s voditeljicom Aidom Alilović Jokanović, manekenkom Nadeždom Dimitrijević te glazbenicom Aleksandrom Erić Duende.