izazovno izdanje

Uživa punim plućima: Nika Fleiss u toplesu odmara na jadranskoj obali

11.08.2018 u 20:57

Bionic
Reading

Bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss poznate skijaške vrhove sve češće zamijenjuje popularnim ljetnim destinacija s kojih nas svako toliko počasti izazovnim fotografijama u bikiniju. Lijepa skijašica otišla je korak dalje i svoje fanove na Instagramu počastila golišavom fotografijom u toplesu

Umirovljena hrvatska skijašica slovenskih korijena, Nika Fleiss, baš kao i veliki dio hrvatske estrade, odmara na jadranskoj obali. Lijepa skijašica dane provodi krstareći popularnim hrvatskim destinacijama u društvu prijatelja i po svemu sudeći odlično se zabavlja.

Nakon niza fotografija koje je objavila s Bola, plavokosa ljepotica je objavila i onu koja je privukla veću pažnju njezinih obožavatelja - fotografiju u toplesu. Lukava skijašica ovog se puta okrenula na trbuh, tako da fotografija otkriva samo stražnju stranu tijela, ostavivši svojim fanovima i nešto prostora za maštanje.

🍉

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on

Breakfast with a view ☀️

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on

Sve što Nika nosi na sebi dok leži na brodskoj palubi i uživa u doručku s pogledom su bijele gaćice, a jedan od njezinih vatrenih obožavatelja skijašicu je nazvao 'živom vatrom'. Ovo nije prvi put da Nika provocira golišavim fotografijama. Tijekom ljetovanja na Bahamima skijašica nije odoljela, a da svoje fanove ne obraduje fotogafijom na kojoj rukom prekriva grudi.

Nekoliko dana kasnije objavila je i fotografiju s podignutom majicom koja je otkrila tetovažu na zanimljivom dijelu tijela, najzanimljivije je to što bivša skijašica nije nosila grudnjak.

  • +3
Nika Fleiss Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL