NIKA FLEISS

Bivša hrvatska skijašica ponovno podiže temperaturu golišavim izdanjima

23.07.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Skije je pospremila, a snježne padine odavno je zamijenila zimi sunčanom Floridom, ponekad i Bahamima, a ljeti našom Hrvatskom. Kako nakon godina napornih treninga i izbivanja iz doma danas uživa, Nika Fleiss rado pokazuje svojim pratiteljima na Instagramu, a počastila ih je i fotografijom svoje stražnjice

Nakon što je godine provela naporno trenirajući na snježnim padinama diljem svijeta, sa skijama na nogama tijekom cijele godine, Nika Fleiss se danas itekako zasluženo odmara.

Svoje pratitelje na Instagramu, kojih ima nešto više od pet tisuća, redovito obavještava gdje se nalazi i što radi. Koliko joj je nedostajalo sunce tijekom sportskog života, govore i fotografije snimljene na sunčanoj Floridi, vrelim Bahamima, ali i u našoj lijepoj Hrvatskoj, na kojima Nika pozira i u toplesu, a sada je svoje pratitelje oduševila fotografijom na Instagram Storyju.

Riječ je o fotografiji na kojoj se vide tek njezina noga i desna strana stražnjice, pored bazena, uz koju je napisala: 'Dan je bio sasvim lijep prije kiše', a ono što se mnogi pitaju je nosi li bivša skijašica ikakve gaćice ili, kada to može, uživa bez ičega na sebi.

  • +3
Nika Fleiss, Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL