tetovaža na zanimljivom mjestu

Zapalila Instagram: Nakon poziranja u toplesu, Nika Fleiss ponovno provocira

13.06.2018 u 11:47

Bionic
Reading

Nakon što je, barem profesionalno, pospremila skije i oprostila se od skijaške karijere, Nika Fleiss odlučila se posvetiti sebi i uživati u životu, a svojim fotografijama redovito oduševljava gotovo 4 tisuće pratitelja na Instagramu. Najviše zanimanja pobudile su naravno one u kojima pozira u toplesu, kao i nova fotografija koju je objavila

Dok se profesionalno bavila skijanjem, Niku Fleiss najčešće smo viđali u skijaškim odijelima, s kacigom na glavi i zaštitnim naočalama. Dani i godine provedene na skijanju učinile su svoje, a zbog svoje karijere Nika je propustila mnoge stvari koje su proživljavali njezini vršnjaci.

Hide and seek

A post shared by Nika Flei💲💲 (@nikafleiss) on

Stoga je sada, nakon što se oprostila s karijerom, odlučila uživati u životu. Posljednjih tjedana oduševljava fotografijama iz Miamija i s egzotičnih Bahama, osobito onima na kojima je pozirala tek u toplesu, a sada je otkila i tetovažu koju ima na zanimljivom mjestu.

Naime, Nika Fleiss na rebrima je, odmah ispod grudi, istetovirala grančicu, što je i fotografirala, pomalo provocirajući svakoga tko pogleda fotografiju, budući da se slikala bez grudnjaka i s majicom koja više otkriva negoli skriva.

  • +3
Nika Fleiss Instagram Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL