VRUĆE IZDANJE

Bivša hrvatska skijašica pohvalila se fotografijom u toplesu

04.06.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Uspješna hrvatska sportašica, nakon što se oprostila od skijanja, nije zapustila svoju liniju kojom se često zna pohvaliti putem fotografija na društvenim mrežama. No Nika Fleiss ovoga puta sve je iznenadila pozirajući u toplesu

Nekadašnja hrvatska skijašica Nika Fleiss, koja je redala uspjehe na bijelim vrhovima, danas uživa gradeći nešto drugačiju karijeru. Završila je tako studij novinarstva na privatnom fakultetu.

Slobodno vrijeme voli provesti na putovanjima diljem svijeta, a trenutno ju fasciniraju ljepote egzotičnog otočja. Nika se ovaj put odmara na Bahamima, odakle je poslala posebne pozdrave.

50 shades of sand

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

Na svom službenom profilu na Instagramu objavila je fotografiju kako se sunča u toplesu. Grudi je tek lagano prekrila rukama dok se valjala po bijeloj pješčanoj plaži uz azurno more.

No da ne bi ostalo sve samo na sunčanju, Fleiss je iskušala razne morske aktivnosti koje nudi ovaj tropski raj. Plivala je s morskim psima te se kupala sa svinjama koje su uobičajena pojava na bahamskim plažama.

Food chain 🦈

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)

🖤

Objavu dijeli Nika Flei💲💲 (@nikafleiss)