ZAPALILI DRUŠTVENE MREŽE

Uživa nakon razvoda: Severina pozirala u bikiniju pa se pohvalila zgodnim producentom

30.08.2021 u 09:13

Bionic
Reading

Prije deset dana napokon je i službeno potvrđeno ono o čemu se već mjesecima nagađalo - Severina i Igor Kojić i službeno su okončali svoj brak, a iako bi to možda netko i očekivao, pjevačica nakon razvoda ne tuguje. Trenutno je u Crnoj Gori gdje je imala još jedan u nizu nastupa, a prije koncerta, družila se sa svojim producentom Filipom Miletićem

Iako je morala potpisati poraz kada je njezinom braku s Igorom Kojićem došao kraj, to ne znači da je Severina zbog svega loše volje. Dapače, nikada nije bolje izgledala, a sreća je vidljiva na svim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Nakon teške pandemijske godine, splitska je pjevačica napokon dočekala i nastupe diljem cijele regije, a, kako je otkrila na društvenim mrežama, trenutno je u Crnoj Gori gdje je na poluootoku Luštica, u Bokokotorskom zaljevu, imala još jedan nastup.

Upravo tamo nastala je i posljednja njezina fotografija i to na plaži, na kojoj pozira u minijaturnom crnom kupaćem kostimu i pononsno pokazuje savršeno isklesanu figuru. 49-godišnja pjevačica ostavila je svojim izgledom sve bez riječi, a ovom se prilikom pohvalila i svojim zgodnim glazbenim producentom, s kojim se družila u Crnoj Gori.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Riječ je o Filipu Miletiću, koji, baš poput Severine, naporno i redovito trenira, a ni njegov izgled nije ostavio nikoga ravnodušnim. 'Moj producent je bolji od tvog, jer hitovi ne lažu', napisala je pored fotografije Severina, a komplimenti su se samo nizali:

'Vječno mladi', 'Nikad mlađa nisi bila', 'E ovo je tip za tebe', 'Zgodan ti ovaj'... Sa zgodnim glazbenim producentom Severina surađuje već dugi niz godina.