formalno okončali brak

Severina i Igor Kojić i službeno se razveli, stigla je njezina potvrda

20.08.2021 u 15:46

Bionic
Reading

Već dugo šuška se da se naša pjevačica razišla sa suprugom, no oni se o prirodi svog odnosa do danas nisu oglasili. Kada su blagdane proveli razdvojeni, mnogi su se raspisali o tome da je par u tajnosti odlučio okončati brak

Njihov brak i službeno je sporazumno razveden u četvrtak na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu u Palači pravde, a od petka i formalno bivši supružnici imali su pravnu zastupnicu, zagrebačku odvjetnicu Jasminku Biloš, donosi Jutarnji list.

Ovako stoji u izjavi kojom je popularna pjevačica potvrdila da se razvela od Igora Kojića:

'Odluku o razvodu donijeli smo zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati, kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta. Znam da sam javna osoba, ali nisam javna vreća za mlaćenje. Svaki rastanak je težak i molim medije da se suzdrže od pisanja gluposti i neprovjerenih tračeva. Meni moj život ne možete pokvariti, a svoj još imate šansu popraviti', napisala je Severina u mailu koji je poslala Jutarnjem listu.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Podsjetimo, da nije sve kako treba, mediji u regiji počeli su pisati nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u svom gradu te od tada nisu viđeni zajedno u javnosti. Severini (koja već dulje vrijeme ne koristi prezime Kojić) bio je to drugi brak nakon razvoda od srbijanskog poduzetnika Milana Popovića, s kojim ima sina i s kojim još uvijek vodi sudski spor oko skrbništva.