svratila do zagreba

U zanimljivom društvu: Fani Stipković pokazuje kako provodi trudničke dane

19.06.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Bivša hrvatska manekenka, a danas uspješna novinarka i voditeljica sa zaručnikom Fernandom Hierrom, bivšim kapetanom Real Madrida proživljava svoje najsretnije životno razdoblje. Nedavno su javno obznanili da čekaju prvo zajedničko dijete

Fani Stipković sa zaručnikom Fernandom Hierrom, bivšim obrambenim igračem i kapetanom Real Madrida posljednjih šest mjeseci živi u Meksiku gdje on radi kao sportski direktor kluba iz Guadalajare. Prije nekoliko dana se javila iz Madrida gdje je živjela jedanaest godina i otkrila koliko joj nedostaje taj grad, a sad se oglasila s nove destinacije.

I to one najdraže! Naime, sudeći prema oznaki uz najnovije fotografije objavljene na Instagramu, Fani trenutno boravi u Hrvatskoj. U Zagrebu je pozirala u ružičastom sportskom kompletu i pokazala kako joj raste trudnički trbuščić. 'Nas četiri', stoji u opisu objave, a društvo su joj pravila dva psića. Jedan je njezin, kojeg je nedavno nabavila, a drugi je od prijateljice Sanje Duggan.

Rođena Korčulanka legendarnog nogometaša upoznala je krajem 2019. dok je ona radila reportažu s jedne humanitarne utakmice. Vrlo brzo su se zbližili i od onda su vezi premda je Fani na početku njihovu vezu vješto skrivala. Prvo zajedničko dijete stiže im na jesen, a Hierro iz bivšeg braka ima već odraslu djecu, sina Alvara i Claudiju.

  • +3
Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia