SURVIVOR

Užasnuti Neven izbačen iz plemena

  • Autor: M.Š.
  • Zadnja izmjena 29.04.2012 20:49
  • Objavljeno 26.04.2012 u 22:58
Survivor, Neven Ciganović

Survivor, Neven Ciganović

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Sedmi po redu plemenski savjet loše je završio za Nevena koji je s tri glasa poslan na otok odbačenih, kojega se, kako sam priznaje, užasava

U plemenu Matambo Sebastijan i Nikola udaljili su se od obale te su pokušavali upecati ribu. Nikola je napravio improvizirano koplje za lov ribe, no lov mu baš i nije bio uspješan.

Pleme Matambo mora izabrati poglavicu, te se svi slažu da bi to trebao biti muškarac. Nakon kratkog dogovora, za poglavicu je odabran Sebastijan koji se boji da će imati veliku odgovornost. Nikola i Sebastijan naposljetku su ulovili školjke i rakove, a pleme Matambo je napravilo rižoto s morskim plodovima. Dok su se dečki primili kuhače, djevojke su nosile drva.

Otokom odbačenih haraju nizovi žestokih svađa, a Martina je pronašla tajni imunitet te je tako jedina žena koja ga je pronašla do sada. Stanovnici Otoka odbačenih vrijeme su provodili uglavnom svađajući se oko hrane, a puklo je i prijateljstvo između Stanije i Aleksandre. 'Nisam glavna zvijezda, već superstar tračeva', kaže Stanija sama za sebe. Mia je podržava te se njih dvije slažu kako ostali o njima imaju potpuno krivo mišljenje. A Mia je zaključila da ona i Stanija jedu najmanje od svih.

Martina smatra da Mia i Stanija provociraju cijeli kamp, a smatra da na otoku odbačenih vlada negativna atmosfera.

Stanija je uvjerena da je vidjela Aleksandru kako ljubi Radovana u usta, no njih dvoje to negiraju. Dvije prijateljice su se posvađale, a Stanija je Aleksandri zamjerila što joj ona i Radovan oduzimaju mjesto za spavanje te ju guraju pokraj Žareta. Uslijedila je žestoka svađa između Stanije i Aleksandre, a nakon toga i između Stanije i Radovana. Žare je stao na Aleksandrinu stranu te se i on priključio žustroj raspravi. Stanija tvrdi da joj je Aleksandra zabila nož u leđa. Vičući jedna na drugu, Aleksandra i Stanija su odlučile prekinuti prijateljstvo.

Zavladala je žestoka rasprava, a dio plemena se odlučilo odvojiti. Glavna tema svađe je i dalje hrana, tko što i koliko kuha, ali i koliko jede. Žare i Radovan žele napraviti kamp samo za sebe, a Mia kaže da ostaje u postojećem kampu kojega je i gradila. Aleksandra ne zna što će sad. Stanija misli da se Žare želi odvojiti od žena jer je ljubomoran što je Stanija glavna kuharica, a za Radovana misli da želi otići sa Žaretom jer nije uspio sa Aleksandrom.

Jelena smatra da su za svađu oko hrane krive Stanija i Mia, za koje kaže da su jako izbirljive. Radovan smatra da Stanija jede najviše te da će se jedino ona s Kostarike vratiti s više kilograma nego s koliko je došla.

RTL Televizija

RTL Televizija

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Stanija

Navečer Žare započinje svađu u vezi s hranom. Svi su imali svoje mišljenje o tome tko koliko jede i tko za koga kuha. U žustroj raspravi Jelena zaprijeti Staniji da je zaslužila batine jer konstantno podbada, a najviše jede. Stanija se smije jer zna da iza nje stoji Mia koja će je braniti.

Uslijedila je nevjerojatno velika svađa između Stanije i Aleksandre koja je čak i završila udarcem nogom. Stanija Aleksandru optužuje da je svoga dečka prevarila prvo s Vladom, a zatim i s Radovanom, iako Alkesandra to oštro niječe.

U plemenu Boruka vlada nervoza prije plemenskog savjeta. Vlada kaže da je Ava najviše nervozna prije plemenskog savjeta. Ava pak otvoreno kaže da ne bi željela ispasti te da joj je u plemenu baš lijepo. Ava misli da je djevojke ne vole te cijelu situaciju opisuje riječima: 'Za dobrim konjem se prašina diže.'

Sedmi plemenski savjet vidno je uznemirio pleme Boruka. Milan i dalje misli da je Marko taktičar i spreman na sve. Martina i Ava otkrivaju kako bi željeli da se Marko vrati, a ostali kao kandidate navode Žaru, Radovana i Jelenu. Neven smatra da se podjele u plemenu Boruka ne mogu riješiti te da će tako ostati do kraja, a kaže da Martini najviše vjeruje. Neven je na duhovit način komentirao malu borbu te rekao da Sebastijanu nije silazio osmijeh s lica.

Prije glasanja Neven nije krio svoj strah od odlaska na otok odbačenih na kojemu vladaju žestoke svađe, podjele i rasprave. Martina je pak rekla da bi ona na otok odbačenih uvela reda, a Nevenu su se uskoro, nakon glasovanja, ispunili najcrnji strahovi.

Na plemenskom savjetu uznemiren jedino nije Vlado koji se ne mora brinuti zbog plemenskog saveza, a Milan već ima crni glas. Milan je ogrlicu koja onemogućava glasanje odlučio dati Nevenu, a nakon glasanja po jedan glas su dobili Milan i Ava, a Neven s tri glasa je napustio pleme Boruka. Prije odlaska crni glas je vratio Milanu te vidno razočaran napustio plemenski savjet. Idući put na plemenski savez Milan ponovno dolazi s jednim glasom više koji mu je kletvom ostavio Neven.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi