MASKIRANI ŠPIJUN

Uvijek u akciji: Tom Cruise u Veneciji snima sljedeći nastavak 'Nemoguće misije'

05.11.2020 u 17:34

Bionic
Reading

Tom Cruise vratio se radu na sedmom nastavku 'Nemoguće misije' u Veneciji nakon što je snimanje moralo stati zbog 12 zaraženih osoba na setu akcijskog filma

Slavni 58-godišnji glumac Tom Cruise ponovo trči i skače po Europi. Ovaj put svoje akcijske pothvate izvodi u Veneciji gdje je u tijeku snimanje sedmog nastavka 'Nemoguće misije'.

  • +2
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rad na filmu morao je biti zaustavljen nakon što je 12 osoba dobilo covid-19, no sad se nastavio i to punom parom, ako je suditi po fotografijama iz Venecije. Glumac je snimljen kako trči pokraj Duždeve palače i skače sa čamca na čamac u jednom od mnogobrojnih kanala.

Tom Cruise filmske akrobacije izvodio je u večernjem odijelu i pod crnom zaštitnom maskom. Kao i u četiri prošlih filmova franšize 'Nemoguća misija' popularni glumac Simon Pegg ponovo će utjeloviti ulogu Benjija Dunna.

Koronavirus iznimno otežava snimanje filma s obzirom da za pojedine scene na setu mora biti i više od 150 ljudi. Nakon nemile situacije sa zaraženima na setu, snimanje filma nastavljeno je u Norveškoj prije povratka u Veneciju.

'Nemoguća misija 7' bit će dostupna javnosti krajem 2021.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube