PLES SA ZVIJEZDAMA

Uoči sedme emisije Ivan Šarić i Slavko Sobin dobili nevjerojatnu priliku

24.04.2019 u 17:47

Bionic
Reading

U idućoj, sedmoj po redu emisiji 'Plesa sa zvijezdama', za prolazak dalje natjecat će se samo šest parova, a novost je i timski nastup

Novost u sedmoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' je timski nastup, a riječ je o slijedećem. Sami parovi izabrali su svoje parove i to na način da su dva najbolje rangirana para iz prošle emisije, ovoga puta to su Ivan Šarić i Slavko Sobin sa svojim plesnim partnericama, dobili pravo kreirati svoje plesne timove.

  • +6
Ples sa zvijezdama – 5. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Osim klasičnih, i već svima dobro poznatih izbedbi, u ovoj će emisiji gledatelji imati priliku gledati i plesni nastup dva tima, od kojih se svaki sastoji od tri para, a koji će plesati zajedničku koreografiju.

Ivan Šarić i Paula Jeričević, kao najbolje plasirani, u svoj us tim stavili Marka Grubnića i Elu Vuković te Viktoriju Rađu i Marka Mrkić, dok su Slavko Sobin i Gabrijela Pilić doveli Josipu Pavičić Bernardini i Damira Horvatinčića te Sonju Kovač i Gordana Vogleša.

  • +32
Ples sa zvijezdama - 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Sam žiri ocjenjivat će nastup oba tima, a zbroj tih ocjena pribrojit će se ocjenama koje će parovi dobiti za svoje individualne nastupe, te će i oni u konačnici biti pretvoreni u bodove. Plesni stilovi koji se plešu u timskim nastupima su jive i cha cha cha.