nisu uspjeli

Usprkos svemu ljubavi je došao kraj: Nakon dvije godine veze prekinuli su Dua Lipa i Anwar Hadid

21.12.2021 u 22:39

Bionic
Reading

Nakon dvije godine završila je veza pop zvijezde Due Lipe i njezinog dečka Anwara Hadida, a kraj je uslijedio nakon neuspješnih pokušaja spašavanja veze

Britanska pjevačica, 26-godišnja Dua Lipa i model, 22-godišnju Anwar Hadid, prekinuli su svoju dvogodišnju vezu unatoč tome što su poduzeli sve, od razgovora o kriznim situacijama do stavljanja veze na pauzu, u nastojanju da spase svoju ljubav.

Par koji je bio poznat po brojnim prekidima i pomirenjima, prema pisanju magazina People, ovoga puta je definitivno okončao svoju vezu. Nedavno se pisalo kako je se veza poznatog para ponovno nalazi u krizi, te da razgovorom pokušavaju spasiti vezu, a u jednom trenutku su se čak odlučili i uzeti pauzu ne bi li obnovili svoju ljubav.

Tako je izvor blizak paru nedavno izjavio: 'Par je prošlog mjeseca odlučio o stavljanju svoje veze na pauzu jer su im brojna putovanja i razdvojenost počela predstavljati popriličnu prepreku. Njihova veza prolazi kroz krizu.'

Dua Lipini predstavnici za medije nisu tu izjavu komentirali, Dua Lipa je svoj novi album snimala u Londonu i Los Angelesu, dok je Anwar bio sam u New Yorku s njihovim psom Dexterom.

  • +5
Dua Lipa i Anwar Hadid Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prije prekida, Anwar, mlađi brat popularnih modela Gigi i Belle, u zagonetnoj objavi na Instagramu kako je zahvalan što su mi voljeni 'vodili korake, omogućujući mu da nauči biti zadovoljan sam sa sobom'.

ZVJEZDANA POSTAVA

[FOTO] Versace modnom revijom zapalio Milano: Svi samo govore o Dui Lipi na pisti, no kraljica je bila i ostala samo jedna

Pogledaj galeriju

Inače, par se uselio zajedno u rujnu 2019., tri mjeseca nakon što su počeli izlaziti, iznajmivši stan u New Yorku.

Pjevačica je pak prekinula sa svojim starim dečkom Isaacom u lipnju 2019., 18 mjeseci nakon što su se pomirili. Anwar je u međuvremenu potpisao ugovor s IMG models i radio za neke od najvećih modnih brendova na svijetu, od Hugo Bossa do Valentina. Debitirao je kao model na naslovnici časopisa Nylon 2015., a pojavio se i na naslovnici Teen Voguea. Debitirao je kao model na naslovnici časopisa Nylon 2015., a pojavio se i na naslovnici Teen Voguea. Ranije ga se pak povezivalo s Kendall Jenner i Nicole Peltz.

Dua Lipa rođena je u Londonu 1995. godine, a pohađala je Sylvia Young Theatre School prije nego što se s obitelji preselila na Kosovo 2008. godine. Potječe iz glazbene obitelji, a njezin otac Dukagjin Lipa je kosovski albanski rock pjevač. Vrativši se u Veliku Britaniju s 16 godina, Dua je počela raditi kao model i pokušala pokrenuti pjevačku karijeru. 2017. godine New Rules, šesti singl s njezina debitantskog albuma, postao je njezin prvi broj 1, a pjevačka senzacija sada je peterostruka dobitnica Brit Awardsa. Njezin album zauzeo je prvo mjesto na ljestvici UK Albums Chart, a osvojila je i Grammy 2019. za najbolju novu izvođačicu, a njezina karijera nastavlja se uspješno razvijati.