ROBERT DE NIRO

Uspio je okupiti najveće holivudske legende na jednom mjestu

23.08.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Legendarni glumac Robert De Niro ovaj tjedan proslavio je 74. rođendan te je tim povodom skupio svoje najdraže i najbliže suradnike i kolege na opuštenoj večeri u New Yorku. Doputovali su tom prilikom i Al Pacino, Christopher Walken i Sean Penn

Robert De Niro jedan je od najvećih holivudskih karakternih glumaca te zasigurno jedan od najprepoznatljivijih u cijelome svijetu. 

The Man 🖤 #robertdeniro #1973 ⭐️ #wednesday #mood #specialbeauties 🖤

A post shared by Sarah J Kelly (@myfashionempire5) on

Raznolikim ulogama tijekom karijere koja traje već preko 40 godina pokazao je svoj izniman talent, a to je prepoznala i struka pa je tako višestruki dobitnik Oscara i Zlatnog globusa.

Osim talentom za glumu, publiku, kolege i prijatelje oduševljava i svojim humorom i šarmom, po kojem je itekako poznat. Ovih je dana proslavom obilježio 74. rođendan i tim je povodom u rodnom New Yorku na svečanoj večeri okupio svoje kolege i prijatelje.  

  • +16
Robert De Niro slavi 74. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od svih se sigurno najviše ističe Al Pacino, s kojim je glumio u kultnom filmu 'Kum'. Pacino se na proslavi pojavio u svom stilu, u crnom odijelu, tenisicama te s tamnim sunčanim naočalama.

Robert De Niro and Al Pacino behind the scenes on the set of The Godfather II, 1974.

A post shared by The Godfather - Corleone (@the.godfather) on

Treba svakako istaknuti i De Nirova vršnjaka Christophera Walkena, koji se pojavio u klasičnom crnom odijelu i, na oduševljenje okupljenih fanova, strpljivo dijelio autograme. 

Nakon nekog vremena na proslavu je stigao i uvijek uglađeni Chazz Palminteri, s kojim je slavljenik surađivao na filmu 'Priča iz Bronxa'. U velikom stilu pojavio se pred restoranom u društvu svoje dugogodišnje supruge Gianne Ranaudo.  

Malo kasnije američki paparazzi uhvatili su i slavnog Seana Penna kako se pridružuje zabavi, isto kao i Jona Stewarta.