Oglasila se na instagramu

Slavna pjevačica odustaje od karijere zbog ismijavanja: 'Dosta mi je'

30.03.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Pop zvijezda Lizzo više ne želi trpjeti izrugivanja 'osoba koje je niti ne poznaju' te najavljuje povlačenje sa scene

Slavna američka pop zvijezda Lizzo godinama se bori s brojnim pogrdnim i stigmatizirajućim komentarima na društvenim mrežama zbog svoje težine, a sada je odlučila da joj je svega previše.

'Dosta mi je toga da me svi u mom životu i na internetu razvlače uokolo. Sve što želim je stvarati glazbu i usrećiti ljude te pomoći da svijet bude malo bolji nego što je bio prije mene. Ali počinjem osjećati da me svijet ne želi tu. Stalno se suprotstavljam lažima koje govore o meni samo da bi dobili pozornost... A poanta tih šala je uvijek moj izgled', napisala je na Instagramu i dodala:

'Ljudi koji me ne poznaju me razvlače i ocrnjuju. Nisam to tražila i nisam se prijavila za ta sr**a. Odustajem', poručila je.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Brojni fanovi ostali su šokirani njenom objava te je molili da se predomisli. Među njima našla se i Paris Hilton koja joj je napisala:

'Volimo te, Kraljice!'

Ipak, kako stvari stoje, Lizzo barem neko vrijeme nećemo viđati na pozornici, a možemo se samo nadati da će ova oštra poruka pop zvijezde produbiti svijest javnosti o osobama koje se bore s debljinom.

Vrijedi podsjetiti ipak da niti sama nije posve nedužna po ovom pitanju, barem ako je vjerovati plesačicama koje su je 2023. godine optužile za seksualno uznemiravanje i vrijeđanje, navodno ih nazivajući 'debelima'.

Lizzo Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Svjetsku popularnost dosegla je 2019. godine velikim uspjehom albuma 'Cuz I Love You' koji je tada bio 4. na ljestvici Billboard 200.