KRALJEVSKA OBITELJ

Uoči dodjele nagrade za borbu protiv rasizma Harryju i Meghan, princ i princeza od Walesa objavili fotografije koje tope srca

06.12.2022 u 22:18

Bionic
Reading

I dok su princ Harry i njegova supruga Meghan Markle sretno stigli u New York na dodjelu nagrada The Ripple of Hope i to privatnim zrakoplovom što je izazvalo brojne negativne komentare, princ William i njegova supruga Kate objavili su nekoliko divnih fotografija na Instagramu

Princ William i njegova supruga Kate Middleton na svom su Instagram profilu podijelili zadivljujuće crno-bijele fotografije iza pozornice Earthshot Prizea samo nekoliko sati prije nego što će princ Harry i Meghan Markle primiti nagradu u New Yorku za, kako je najavljeno, borbu protiv rasizma.

Princ i princeza od Walesa podijelili su divne prizore s nedavnog putovanja u Boston te su sve oduševili ovim fotografijama u crno-bijeloj varijanti.

Kate je na tim fotografijama pozirala u senzacionalnoj haljini spuštenih ramena, a njihovi zaljubljeni pogledi govorili su više od riječi.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle stižu u New York Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Simpatična objava na Instagramu dolazi usljed napetog iščekivanja najavljenog Netflixovog dokumentarca o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa za koji se predviđa da će biti eksplozivan.

Meghan i Harry dobit će nagradu za ljudska prava na gala svečanosti The Ripple of Hope, za što su se ulaznice prodavale po cijeni do milijun dolara, a prethodni dobitnici nagrade uključuju i Joea Bidena, Baracka Obamu i Hillary Clinton.

Kraljevska obitelj, kako pišu britanski mediji, strahuje od Netflixovog dokumentarca u kojem će opisati što se događalo iza zatvorenih vrata.

Inače, kralj i kraljica Camilla pridružit će se princezi od Walesa na njezinoj godišnjoj misi u Westminsterskoj opatiji istog dana kad se prvi nastavak dokumentarca o Harryju i Meghan prikazuje na Netflixu - u četvrtak 15. prosinca.

Kensingtonska palača potvrdila je danas da će 'Nova fantastična četvorka', kako su ih prozvali, zajedno nazočiti ceremoniji.

Inače, za dokumentarni serijal Meghan i Harry dobili su 88 milijuna funti od Netflixa.