šareni centar grada

Unatoč vrućinama poznati ipak proveli subotu u centru: Mirela Holy je šetala s dečkom, a bivša predsjednica pila kavu s prijateljima

29.08.2020 u 17:10

Bionic
Reading

Zagrebačka špica nikad nije bila užarenija. Ljetne temperature izmamile su brojne građane da kavu popiju na otvorenom. Vreli asfalt nije spriječio dame da prošetaju svoje ljetne kombinacije, a među nizom anonimnih lica istaknula su se i ona poznata

Ljeto je pri kraju, godišnji odmori za većinu građana su završili. Mnogi razmišljaju o poslovnim, školskim i drugim obavezama a lijepo vrijeme i dalje vuče na ulice. Mnogi su pokazali ljetne kombinacije i prošetali špicom unatoč uzavrelom asfaltu i visokim temperaturama. Bivša SDP-ova ministrica zaštite okoliša i bivša saborska zastupnica Mirela Holy uživala je u gradu sa svojim životnim partnerom partnerom Sinišom Bužanom. Ovog puta, od glave do pete, uključujići i sunčane naočale, blistala je u bijeloj modnoj kombinaciji.

'Danas sam bila u ljetnoj, bijeloj kombinaciji različitih dizajnera, majica i sako su Charlie design, hlače su moj dizajn, suknja je Zara, sandale nemam pojma, a torba je Galko', rekla je za tportal. Cijelo ljeto je, kaže, provela u Zagrebu, pisala je. 'U rujnu idem na Vis i na Krk, ali poslovno. Bit ću sudionica i moderatorica na konferencijama', otkrila nam je.

Ni bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ove subote nije zaobišla živahnu zagrebačku špicu, popila je kavu u društvu ministra vanjskih i europskih poslova RH Gordanom Grlićem-Radmanom. S njima su bili i Dario Mihelin, Renata Margaretić Urlić, Tomislav Madžar i Ante Deur. Kolinda se pojavila u jednostavnom i svježem izdanju. S ležernom frizurom i preplanulim tenom odjevena u laganu majicu kratkih rukava i dugu crnu suknju, pokazala da joj je odmor itekako dobro došao.

Špicom je u društvu prijateljice prodefilirala i bivša supruga Zorana Mamića, ekonomistica Ana Šikić koja je plijenila pažnju u bijeloj ljetnoj haljini s crvenom torbicom prebačenom preko ramena i nude sandalama s visokom potpeticom. Podsjećamo, Ana je bila druga supruga Zorana Mamića. Bili su u braku dvije godine, a on ju je navodno ostavio zbog manekenke Antice Filipović Grčić.

Supruga Marija Mamića, snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić je užurbano prošetala centrom Zagreba, a fotografi su je uhvatili s mobitelom u ruci. Na sebi je imala lepršavu bijelu ljetnu haljinicu cvjetnog uzorka koja je otkrila njezine vitke noge koje je još više istaknula u visokim potpeticama. Lijepa 35-godišnjakinja je odnedavno u poduzetničkim vodama. S prijateljicom Ladom Mitrašinović dizajnirala je liniju kozmetičkih proizvoda koje reklamira putem društvenih mreža.

Trendseterica i supruga proslavljenog rukometnog reprezentativca privlačila je poglede u crvenoj, dugoj, ljetnoj haljini cvjetnog dezena na preklop sa slamnatim šeširom na glavi te smeđim sandalama i torbicom u istoj boji. Ruke i vrat Olja Vori ukrasila je hrpom nakita. Razgledavala je izloge, a sudeći po vrećicama u rukama, pao je i šoping.

Olja je dama bez konkurencije kada je u pitanju modni izričaj. Jedna je od onih dama za kojom se okreću bez obzira na to gdje god se nađe. Za vrijeme izolacije svakodnevno je vježbala što je nerijetko pokazivala na društvenim mrežama.

  • +9
Poznati na špici Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL