u crvenom

Emotivna Christina Applegate otvorila dodjelu nagrada Emmy

16.01.2024 u 07:15

Christina Applegate

Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Christina Applegate stigla je sinoć u L.A. kako bi dodijelila nagrade u kategoriji najbolje sporedne glumice. Iako je malotko očekivao njezino pojavljivanje na crvenom tepihu, glumica je još jednom otkrila svoj sjajan smisao za humor, ali i snagu

Iako je Christina Applegate rekla da će dodjela SAG nagrada 2023. vjerojatno biti njezina posljednja svečana dodjela nagrada kao glumice, sinoć je ipak pokazala Hollywoodu da je još uvijek itekako važan i cijenjen član društva. Kao prezenterica nagrada u kategoriji najbolje sporedne glumice u humorističnim serijama stigla je na pozornicu, ipak vidno narušenog zdravstvenog stanja.

Na pozornicu je došetala uz pomoć štapa popraćena velikim ovacijama okupljenih kolega.

'Ovo tijelo nije nastalo upotrebom Ozempica', započela je Applegate svoj govor šalom te nastavila: 'Većina me zna kao Kelly iz 'Bračne vode', Samanthu iz serije 'Samantha Who' ili pak kao moj posljednji lik Jen Harding iz 'Dead to me'. Ali malotko me zna iz mog debuta u seriji 'Days of our lives'... Bila je čast igrati te smiješne i kompleksne likove pune mana', zaključila je kroz suze te otkrila nominirane sporedne glumice u humorističnim serijama.

  • +13
Emmy 2024. - dobitnici Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Emotivna Applegate oduševila je obožavatelje u bordo baršunastoj haljini Christiana Siriana s peplum detaljima u struku, no ponajviše veselim duhom unatoč multipli sklerozi koja joj je dijagnosticirana 2021. godine te otad bitno narušava kvalitetu njezinog života.

Nagradu je dodijelila glumici Ayo Edebiri za njezinu ulogu u seriji 'The Bear'.

prestižna nagrada

Večer glamura i blještavila: Pogledajte haljine s dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju