nije je doživljavala

Unatoč brojnim pokušajima Camille da joj da savjete i podršku, Meghan Markle ostala je pri svom

23.09.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Nije trebalo dugo da detalji nove knjige o kraljevskoj obitelji krenu nalaziti svoj put do najvjernijih obožavatelje iste, a vječita tema i inspiracija zasigurno je odnos princa Harryja i Meghan Markle s ostatkom članova

Iako se svim silama trudila dati joj savjete oko ulaska u kraljevsku obitelj, kraljica Camilla kod Meghan Markle nailazila je samo na otpor. Barem tako tvrdi nova biografija o kraljici supruzi, djelo autorice Angele Levin, u kojoj se tvrdi kako je tadašnja vojvotkinja od Cornwalla organizirala razne ručkove na koje je pozivala američku glumicu i dala sve od sebe da joj poželi dobrodošlicu u obitelj, no sve što je pokušavala palo je u vodu jer je Meghan nije doživljavala.

Dio knjige 'Camilla, Duchess of Cornwall: A Royal Survivor', tvrdi kako je Camilla željela pomoći Meghan u počecima njezine veze s Harryjem iz jednostavnog razloga - jer se i sama desetljećima borila da je kraljevska obitelj prihvati. Stoga je radila sve kako bi se Meghan, kada je tek stigla u London, osjećala dobro.

Kralj Charles III, koji je tada bio princ od Walesa, u to je doba uživao u društvu svoje buduće snahe te je često s njom razgovarao o kazalištu i umjetnosti.

  • +5
Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia / Autor: Stuart Wallace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Camilla, u pokušaju da pomogne vojvotkinji od Sussexa da se čim bolje uklopi, davala je savjete kako se nositi s pritiskom javnosti, ali i nadzorom s kojim bi se suočila kao starija članica kraljevske obitelji. U to doba Meghan joj se sviđala, stoga nije oklijevala u tome da joj pomogne.

Unatoč svim Camillinim naporima, Angela Levin tvrdi da je Meghan sve to 'bilo dosadno' i 'radije je birala vlastiti put' u pronalaženju uloge za sebe u obitelji.

  • +6
Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

A da se Camilla uistinu trudila i davala sve od sebe govori i podatak da je jednom prilikom pozvala Meghan Markle i princa Harryja na ručak u Highrove, kao i svoju prijateljicu Luciu Santu Cruz, te je svojim gostima poslužila jela napravljena po receptima kuharice koju je uz pomoć preživjelih u požaru Grenfell Towera 2017. godine pripremila upravo Meghan.