BRIŽNA MAMA

Uloga u kojoj najviše uživa: Doris Pinčić svaki slobodan trenutak provodi da svojim nestašnim mališanima

01.09.2020 u 17:45

Bionic
Reading

Kad nije okružena kamerama, fotoreporterima i na dugotrajnim snimanjima za svoj gastro projekt 'Kuhinja babe Eve', voditeljica Doris Pinčić najradije vrijeme provodi u svoja četiri zida s najdražima. Njezini nestašni Hlapić i Gita kako ih od milja naziva, naprosto joj poprave svaki dan

'Kakvih lijepih dana ima na ovom svijetu', poručila je Doris Pinčić ispod svoje najnovije objave na društvenim mrežama koja je naprosto rastopila sve njezine obožavatelje. Friško rastavljena voditeljica svu svoju ljubav, sreću i pažnju usmjerila je na odgoj dječice koje je dobila sa sada već bivšim suprugom.

Njezin sin Donat i kćerkica Gita, simpatičnoj Zadranki poprave i najtmurnije dane. Sretna mama pokazala je kako u slobodno vrijeme od posla kojeg ima preko glave, najradije uživa u svom vrtu u okolici Zagreba, i to u zagrljaju svoje dječice.

Preslatki trio vidimo na dekici u vrtu koji krije razne zabave za mališane. Tu je pješčanik, tobogan ali i razne druge igračke za njezine najmilije.

Nekoliko dana ranije spretna mama pokazala je da nisu uvijek tako bajni dani s malom djecom, te da ima i onih trenutaka kada se prima za glavu. Tako je bilo u odlasku u zajednički šoping kada je njezina kćerkica Gita pokazala i svoju živahnu stranu te radila nered po trgovinama odjećom.

‘Gita nasred trgovine ruši sve pred sobom.. Nakon toga utrka za njima na dječjem igralištu outleta mi je došla skoro kao odmor', opisala je poduži video 31-godišnja Doris te kazala kako joj se na početku sve činilo kao benigna priprema na novu sezonu vrtića.