PRLJAVO RUBLJE U JAVNOSTI

Niski udarci s obje strane: Obrana Amber Heard pokazala fotografije onesviještenog Johnnyja Deppa

22.04.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Sudska trakavica između bivših supružnika nastavlja se. Na zadnjem ročištu obrana Amber Heard poslužila se fotografijama koje inkriminiraju zvijezdu brojnih filmskih hitova i franšize o piratu s Kariba

Na trenutno najpraćenijem suđenju koje se odvija u okrugu Fairfax u Virginiji, slavni glumac je više puta govorio o svojoj borbi protiv ovisnosti, ali poriče da ih koristi za zabavu. Johnny Depp konzumira različite vrste supstanci kao način da pobjegne od stvarnosti u kojoj živi. Gotovo svi ljudi koji pate od ovisnosti o drogama imaju isti problem i pate od mnogo različitih psihičkih problema.

Ovakva suđenja razotkrivaju sve ovisnike kao manje članove društva, baš kao što je obrana Amber Heard pokušala učiniti na suđenju u četvrtak. Pokazali su tri fotografije koje pokušavaju inkriminirati Johnnyja Deppa. Najupečatljivija među njima je ona na kojoj glumac spava sjedeći na kauču s velikom čašom sladoleda koja se prolijevala po njemu.

Čim je Johnny to vidio, a obrana je rekla da se 'onesvijestio', dobacio je: 'Nisam sudjelovao na festivalu sladoleda. Bila je to divna slika za nju, koju je sama snimila. 'Onesvijestio se' je zanimljiv način da se to izrazi. Spavao sam', rekao je Johnny nakon što je priznao da je tada tek izašao iz 17-satnog radnog dana te da je uzimao opioide na recept kako bi bolje spavao.

Druge dvije slike koje je odvjetnički tim Amber Heard pokazao su 'divovske' zalihe marihuane. Prikazali su tekstove iz 2012. u kojima priznaje da voli pušiti travu, priznao je i da je fotografija snimljena u njegovom studiju za snimanje.

No daleko najzanimljivija je ona fotografija na kojoj se nalaze četiri reda nečega što izgleda kao kokain, puna čaša viskija, kutija tableta s robnom markom Depp, cigareta, vozačka dozvola i CD Keitha Richardsa. Johnny je priznao da je ova fotografija iz 2013. i da je 'ispala s vagona'.

Inače, Heard od njega potražuje 100 milijuna dolara, a hoće li na kraju trljati ruke od zadovoljstva ona ili njezin bivši čija je tužba 'teška' 50 milijuna dolara, bit će jasno za manje od dva mjeseca. Podsjetimo, 58-godišnji Depp je Amber Heard tužio za klevetu.

Izvor: Društvene mreže
  • +6
Johnny Depp, Amber Heard Izvor: EPA / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / POOL