'NISI SAMA'

Udružili su snage: Bajaga i Đuro snimili pjesmu kojom poručuju da su uz sve zlostavljane žene

25.01.2021 u 13:59

Bionic
Reading

Žene iz cijele regije i dalje dijele potresna svjedočanstva o seksualnom zlostavljanju nakon što je beogradska glumica Milena Radulović optužila nekada uglednog redatelja Miroslava Miku Aleksića da ju je učestalo silovao. Kako bi i oni dali svoju podršku njoj kao i drugim djevojkama, ženama žrtvama uznemiravanja i zlostavljanja, dva glazbenika napravila su pjesmu podrške 'Nisi sama'

Ohrabreni onim što se posljednjih dana događa u Srbiji, i glumci i glumice iz ostatka regije otvoreno su progovorili o vlastitim iskustvima seksualnog uznemiravanja. Brojne kolege uputile su svima podršku, a dva slavna glazbenika dali su im svoju potporu kroz glazbu.

Momčilo Bajagić Bajaga zaslužan je za tekst pjesme, dok je Branko Đurić Đuro sa svojim bendom Bombaj štampa otpjevao. Đurić je na svom Instagram profilu podijelio ovu pjesmu i usput označio Milenu i njenu koleginicu Ivu Ilinčić, koja je također prijavila Aleksića za napastvovanje.

'Nisi sama dok je ovo među nama. Nisi sama hajde s nama, nisi sama. Hoću da opet vratiš osmeh na ono tvoje lepo lice. Ti možeš da izdržiš sve to, samo me slušaj i ne plači', glasi dio teksta.