NEUTJEŠNA CARA

U velikom požaru ostala bez vile i ljubimaca: 'Cijenite ono što imate'

15.03.2024 u 22:15

Dom Care Delevingne

Izvor: Profimedia / Autor: SHABBA / BACKGRID / BACKGRID USA / Stephen Greathouse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Čak 94 vatrogasca pokušavalo je spasiti vilu poznate britanske manekenke od požara, koja je sada gotovo uništena

U ranim jutarnjim satima vilu 35- godišnje Care Delevingne zahvatio je veliki požar. Kada je buknuo, poznata manekenka nije bila prisutna. Trenutno se nalazi u rodnoj Velikoj Britaniji gdje na londonskom West Endu glumi Sally Bowles u mjuziklu 'Cabaret'.

'Danas mi se slomilo srce. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Zato cijenite ono što imate. Od srca hvala svim vatrogascima i ljudima koji su došli pomoći', napisala je Cara uz fotografiju svojih ljubimaca, dvije voljene mačke, koje su nestale u plamenu.

Ukupno 94 vatrogasaca sudjelovalo je u borbi protiv požara koji su na mjesto događaja u ranim jutarnjim satima stigli s 13 vozila.

Vjeruje se da je požar izbio u stražnjoj prostoriji imanja, no za sada nije poznat i njegov uzrok. Fotografije sa zgarišta prikazuju urušeni krov i ostatke nekad luksuzne vile.

Prema izvješću, vatrogascima je trebalo gotovo dva sata da u potpunosti obuzdaju vatru, a navodno je bilo i ozlijeđenih. Vlasnicom vile stradale u požaru, Cara je postala 2019. godine, a za nju je tada izdvojila sedam milijuna dolara.

  • +7
Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

Iza poznate britanske manekenke teško je životno razdoblje od kojeg se jedva oporavila. U ožujku prošle godine za Vogue je otkrila da se prijavila na rehabilitaciju, kada su se u javnosti pojavile njezine uznemirujuće fotografije.

'Imala sam neke intervencije, ali nisam bila spremna. To je problem. Nisam bila kod terapeuta tri godine. Jednostavno sam sve odgurnula od sebe, zbog čega sam shvatila koliko sam loše', izjavila je tada.