SVI SU UZ NJU

U trenutku kada je Celine Dion izašla na pozornicu cijela dvorana ustala je na noge

05.02.2024 u 08:56

  • +4

Celine Dion

Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Unatoč teškim zdravstvenim problemima, ali i smrti bliskih joj osoba, što ju je dodatno slomilo, Celine Dion ipak je odlučila prihvatiti poziv organizatora te je na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja bila jedna od prezenterica

Malo je reći da su svi prisutni bili oduševljeni u trenutku kada je najavljen dolazak pop ikone Celine Dion na pozornicu kako bi dodijelila najvažniju nagradu na ovogodišnjim Grammyjima, nagradivši je velikim aplauzom. 27 godina nakon što je sama osvojila Grammyja za album godine, nagradu je 55-godišnja diva dodijelila Taylor Swift, koja je time ušla u povijest.

Dolazak Celine Dion izazvao je veliku pozornost, ponajviše jer se posljednjih godina zbog zdravstvenih problema uistinu rijetko pojavljuje u javnosti.

Kako je već poznato, ova peterostruka dobitnica Grammyja, ima dijagnozu sindroma ukočene osobe, neizlječiv neurološki poremećaj, koji joj stvara mnoge probleme, pa ne čudi da je cijela dvorana ustala i zapljeskala joj od srca, zbog čega su Celine navrle suze na oči.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju

'Hvala vam svima, uzvraćam vam ljubav. Kad kažem da sam sretna što sam ovdje, zaista to mislim od srca', rekla je na pozornici Celine Dion i prije objave nominiranih okupljenima je poručila da nikada 'ne uzimaju zdravo za gotovo sreću koju glazba donosi'.

Kanadska zvijezda svoj je prvi Grammy osvojila davne 1992., a za ovu prestižnu nagradu bila je nominirana čak 16 puta.