obiteljska tragedija

Teško razdoblje Celine Dion upravo je postalo još teže

04.01.2024 u 10:52

Bionic
Reading

U petak 29. prosinca pjevačica je izgubila još jednog člana obitelji, no još se uvijek o gubitku nije oglasila na društvenim mrežama

Popularna pjevačica Celine Dion povukla se s pozornica nakon što je njezina dijagnoza sindroma ukočene osobe uznapredovala te joj svakodnevicu čini vrlo bolnom. U teškom razdoblju koje prolazi dogodila se i obiteljska tragedija o kojoj se pjevačica još nije oglasila.

U prometnoj nesreći 29. prosinca u regiji Saint-Thomas u pokrajini Quebec poginula je njezina nećakinja Brigitte Dion. Kako prenosi Hello!, Brigitte je kći Celineina starijeg brata, a život je izgubila u 52. godini života.

Nesreća se dogodila na putu do trgovine kada je automobil napustio kolničku traku i izazvao frontalni sudar dva automobila. Vijest o nesreći podijelila je Brigitteina kći na Instagramu.

Podsjetimo, Celine Dion ima četrnaestero braće i sestara, a njezina je obitelj poznata po bliskoj vezi i podršci tijekom njene karijere. Nažalost, njen brat Michel Dion je preminuo 2003. godine, dok je njena sestra Claudette Dion prepoznata za doprinos glazbenoj industriji u Kanadi.