nakon tri godine

Celine Dion ponovno zapjevala: 'Izgleda tako sretno'

07.11.2023 u 10:09

Bionic
Reading

Proslavljena kanadska pjevačica već duže se tiho bori s vrlo rijetkom bolesti koja ju je natjerala da uzme pauzu od pjevanja. Nakon više od tri godine Celine Dion zapjevala je u svlačionici Montreal Canadiansa, hokejaškog tima za koji navija godinama

Prošli je tjedan kanadska pjevačica Celine Dion uveličala hokejašku utakmicu Vegas Golden Knightsa i Montreal Canadiensa, a njezin dolazak na sportski događaj utoliko je značajniji zbog dužeg izbivanja iz javnosti. Pjevačica je napustila pjevanje, no potpredsjednica hokejaških komunikacija za People je otkrila da je za okupljene otpjevala 'nekoliko nota'.

Naime, pjevačica je tri i pol godine bila odsutna od javnog života, a njezin dolazak na utakmicu kanadskog hokejaškog tima razveselio je sve okupljene. Na sportsko je događanje 30. listopada u Vegasu stigla sa svojim sinovima, a potpredsjednica hokejaških komunikacija za Canadiense otkrila je kako je pjevačica izgledala.

'Prošla je kroz mnogo toga i vidjeti je ovakvu i nasmijanu i tako sretnu... To je nevjerojatno. Znam da ima dobrih i ne tako dobrih dana, ali ovo je bio jako dobar dan i bio je ohrabrujuć', rekla je Chantal Machabée te dodala da je pjevačica izgledala sretno zbog prilike da bodri tim za koji navija.

Na Instagramu je Machabée podijelila i dvije fotografije s pjevačicom koja je odjenula vuneni bež komplet koji je kombinirala sa sportskim bijelim prslukom.

Prije par dana pjevačica je posjetila i koncert Katy Perry, po čemu možemo zaključiti da se ovih dana dobro osjeća.

Podsjetimo, u prosincu 2022. godine Dion je sa svijetom podijelila tužnu vijest da joj je dijagnosticiran sindrom ukočene osobe, zbog čega je morala otkazati turneju i povući se sa svjetskih pozornica. Imala je velikih problema s hodanjem i grčevima, a zbog snažnih bolova rijetko je i napuštala dom.

  • +3
Celine Dion Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE