PLETENA KREACIJA

U potrazi ste za idealnom ljetnom haljinom? Rakitićeva Raquel ima model kakav želimo

21.06.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Raquel Mauri, supruga nogometaša i nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića ponovno svoje vjerne pratitelje oduševljava fotografijama s plaže, a ovoga je puta, umjesto u bikiniju, pozirala u pletenoj haljini koja je idealna za nadolazeće ljetne mjesece

Ni Ivan Rakitić nije uspio ostati suzdržan na posljednju objavu svoje lijepe supruge Raquel Mauri. Ovoga puta majka dviju djevojčica i Instagram influencerica nije pokazala sve svoje atribute, već je dozu senzualnosti postigla pletenom haljinom koja je idealna za nadolazeće mjesece.

Riječ je o bijeloj dugoj haljini izrađenoj od tankog konca koja prati liniju tijela i naglašava obline, a koja može biti idealna u svim kombinacijama - bilo da vam treba za plažu, u kombinaciji s japankama ili nekim drugim natikačama, bilo da u njoj poželite prošetati gradom u tenisicama ili odlazite na neku večeru, pa uz nju iskombinirati cipele na petu.

Raquel se odlučila za prvu verziju i u njoj je otišla na plažu, a savršenu lokaciju za fotografiju pronašla je među stijenama. Raspuštene kovrčave kose, Raquel Mauri rukom je pridržavala bijeli ljetni šeširić, dok je na drugoj fotografiji dodala i trendi sunčane naočale.

  • +4
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Ivan Rakitić joj je ispod objave ostavio tri emotikona srca, a komplimente je dobila sa svih strana.