pokazala raskošno tijelo

Kad se Rakitićeva Raquel skine u badić, temperature se dodatno podignu

15.06.2023 u 14:48

Bionic
Reading

Atraktivna supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića danima pokazuje svoje nepogrešive ljetne kombinacije s naglaskom onih za plažu

Zgodna Raquel Mauri na fotografijama i ove godine pozira u odličnim i vrlo chic kupaćim kostimima i pokazuje neke neizostavne trendove koji nas očekuju ovog ljeta. Za sada se pohvalila s nekoliko jednodijelnih badića koji savršeno ističu njenu figuru po kojoj nitko ne bi rekao da je rodila dvoje djece.

Andalužanka još održava savršenu liniju i ponosno ističe svoje obline. Ne treba napominjati da komplimenti pljušte sa svih strana, a osobito su revni u komentiranju njezin suprug Ivan Rakitić i sestra Irene Mauri koji ne propuštaju napisati nešto svoje.

Inače, Raquel i Ivan Rakitić su na odmoru koji je počeo prije tjedan dana.Sudeći prema fotografijama, pod suncem, ploveći na jahti i isijajući koktele u resortu, provode se kao nikada do sada. Mnogima je njihova ljubavna priča jedna od najromantičnijih u nogometnom svijetu, a počela je kad je nogometaš imao samo 23 godine.

  • +4
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL