osvojio europsku ligu

Strastveni poljupci i presretne djevojčice: Ovako su Rakitići proslavili veliki uspjeh

01.06.2023 u 19:04

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić sinoć je sa Sevillom u Budimpešti osvojio Europsku ligu, a u slavlju su mu se priključile Raquel i dvije kćeri

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić sinoć je proslavio Sevillino sedmo osvajanje Europske lige, a u uspjeh su s njime proslavile i supruga Raquel Mauri te njihove dvije kćeri.

Finale ovogodišnje Europske lige između Seville i Rome igrano je u mađarskoj prijestolnici Budimpešti u kojoj je Raquel uživala s kćerima uoči početka finalnog susreta.

Na svom Instagram profilu podijelila je niz fotografija na kojima smo mogli vidjeti modno usklađenu mamu s kćerima Altheom i Adarom, koje je odvela na najzanimljivije lokalitete mađarskog glavnog grada.

Nakon cjelodnevnog guštanja u turističkim atrakcijama, uslijedio je posjet Puškaš Areni u kojoj je Raquel s djevojčicama svjedočila još jednom suprugovom velikom uspjehu u karijeri te ga je zajedno s njime proslavila na terenu.

'Čestitam živote moj 🙌🏼 ovo je nezaboravno ❤️ zaslužuješ SVE NAJBOLJE na ovom svijetu, ponosna sam što mogu doživjeti ovako nešto uz tebe ❤️ volim te', napisala je uz fotografiju na kojoj je Rakitić strastveno ljubi držeći pokal u ruci.

Rakitiću su se na putu prema kući u avionu priključile supruga i kćeri koje su vidno sretne također imale priliku poljubiti trofej Europske lige koji njihov suprug još jednom nosi u Sevillu.

  • +6
Raquel Mauri i Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: Raul Caro