ispričao sve BRITANCIMA

U novom dokumentarcu Boris Becker progovorio o o svojoj poznatoj seks aferi

30.03.2023 u 15:18

Bionic
Reading

Legendarni njemački tenisač osuđen je u travnju 2022. zbog velike porezne prijevare na dvije i pol godine te odslužio manje od polovice kazne prije nego je pušten. Nakon izlaska iz zatvora prvi put govori o svojoj poznatoj aferi iz koje je dobio kćerku Annu Ermakovu

Boris Becker iz zatvora je izašao u prosincu prošle godine. Trostruki pobjednik Wimbledona, prozvan 'Boom Boom' po svom gromoglasnom servisu, dobio je Annu Ermakovu, nakon veze za jednu noć s manekenkom i konobaricom Angelom Ermakovom u lipnju 1999. dok je Beckerova prva supruga Barbara bila trudna s drugim sinom para, Eliasom.

Sada je dao i prvi intervju za neku britansku televiziju o tome: 'Ne bih volio ulaziti u sve detalje, ali otišli smo u stražnju sobu. Ne, to nije bio ormar – ormar je premalen, nemoguće je imati bilo kakvu fizičku aktivnost u ormaru... Našli smo se i seksali. Nisam imao broj od Angele, nisam imao kontakta i to je bilo to. Osam mjeseci kasnije dobivam faks u kojem piše: 'Možda me se ne sjećate. Naš zadnji sastanak je bio prije osam mjeseci. Evo mog broja, nazovi me.' Nisam mogao vjerovati.

  • +4
Boris Becker Izvor: EPA / Autor: PETER SCHNEIDER

Narednog tjedna upoznao ju je u Londonu. Ušla je, skinula je kaput ispod kojeg je imala poveći trbuh i objasnila da je otac tog djeteta. Ta afera da je koštala braka s prvom suprugom koja je u isto vrijeme bila u drugom stanju, a sve ga je koštalo njegovog teniskog bogatstva. Sjeća se da nikada nije imao kreditnu karticu, držao novac ili otišao do bankomata, jer su se za sve pobrinuli rumunjski menadžer Ion ȚTiriac, tata Karl-Heinz i trener Gunther Bosch.

Priznao je da su mu žene bile jedan od najvećih poroka s teniskog terena. 'Kad završim s profesijom, igranjem tenisa, neću tražiti novu profesiju u kojoj mogu pronaći uzbuđenje, to ću tražiti u privatnom životu', rekao je. U dokumentarcu se navodi da je Becker njemačko čudo od djeteta koje je prvi put osvojilo Wimbledon sa 17 godina - spiskao procijenjeno bogatstvo od 100 milijuna funti na playboyev način života nakon što je postao globalno slavan.