VILA U BADENU

Pad bez kraja: Slavni tenisač sad prodaje i svoj dom u Njemačkoj

05.11.2020 u 19:22

Bionic
Reading

Boris Becker prodaje svoju vilu u Njemačkoj za 1.8 milijuna eura

Ako slučajno imate oko dva milijuna eura viška, sad možete postati vlasnik vile teniske legende Borisa Beckera, no postoji mala začkoljica – kuću ćete morati dijeliti s njegovom 85-godišnjom majkom Elvirom.

Trostruki pobjednik Wimbledona Boris Becker prije tri godine proglasio je bankrot. Tenisač je od tad već stavio španjolsku vilu i imanje na Mallorci na prodaju.

Teško je suosjećati s teniskom zvijezdom s obzirom da je tijekom karijere zaradio oko 120 milijuna eura, a sad je dužan u okolici 11 milijuna eura. Kuća u Njemačkoj jedna je od nekretnina koje je Becker navodno pokušao sakriti od stečajnih upravitelja.

Njemačka kuća koju Becker prodaje ima sedam spavaćih soba i nalazi se odmah pokraj Heidelberga. Pod dnevne sobe je prekriven parketom visoke kvalitete, a hodnik i kupaona imaju pločice.

Kuća od 825 kvadrata na prodaji je za oko 1.8 milijuna eura, no uz uvjet da Borisova majka Elvira može do kraja svog života u njoj stanovati.

Boris Becker navodno je od stečajnih upravitelja pokušao sakriti tri nekretnine, 1.2 milijuna eura u gotovini i 75.000 dionica, zbog čega bi na kraju mogao dobiti i sedam godina zatvorske kazne.

Boris Becker u društvu nove djevojke Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM-IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia