SRAMOTNI INCIDENT

U noći nakon utakmice opljačkana supruga hrvatskog reprezentativca

27.06.2018 u 15:12

Bionic
Reading

Kao i većina Hrvata i supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida sinoć je slavila još jednu pobjedu naše momčadi na Svjetskom prvenstvu. No, jutro nakon Ivanu je dočekalo neugodno iznenađenje koje ju je šokiralo

Dok je njezin suprug Domagoj Vida s ostatkom reprezentacije u Rusiji gdje će pokušati ostvariti što bolji rezultat, Ivana Vida ostala je u Zagrebu s njihovim sinom Davidom.

Sve dosadašnje utakmice, kao i onu jučerašnju protiv Islanda, lijepa je Ivana pratila s prijateljima u gradu, a nakon toga se vratila kući. No, ujutro ju je dočekao šok kada je primijetila razbijen prozor na svom Range Roveru. Iz automobila je ukraden novac. Ivana je ujutro trebala sinčića Davida voziti u vrtić.

Ivana Gugić vjenčanica Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

‘To se dogodilo nakon utakmice, vjerojatno u noći. No, najgore od svega je što se alarm nije upalio pa sam sigurna da se radi o profesionalnom provalniku. Na autu je razbijeno staklo, a vide se i tragovi odvijača kojim je provaljivano. Što se dogodilo vidjela sam ujutro dok sam sina krenula odvesti u vrtić i to je bila prva scena koja me dočekala nakon buđenja. Stvarno je to bio ružan osjećaj ‘, rekla je Ivana Vida za Sportske novosti.

Ivana Gugić je Kraljica Hrvatske Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL