SVE JAČE GLASINE

Domagoj Vida pred najvažnijom odlukom života; vremena sve manje...

16.11.2017 u 16:18

Bionic
Reading

Dobre igre Domagoja Vide u kijevskom Dinamu, ali i u hrvatskoj reprezentaciji, mogle bi ovom borbenom 28-godišnjem braniču donijeti transfer života

Vida je bio jedan od ključnih igrača nacionalne vrste u pohodu na plasman na Svjetsko prvenstvo, čovjek s najvećom minutažom u kvalifikacijama, a nagrada bi trebala biti prelazak u europskog velikana. I to ne samo zbog predstava u hrvatskom dresu nego i odličnih igara u kijevskom Dinamu u kojem je od 2013.

>> Je li bećar Vida pretjerao u slavlju? Evo što je napravio izborniku Daliću!

Vida se prvo dovodio u vezu s Bešiktašem, bio je korak do turske lige, ali negdje je zapelo. No na adresu hrvatskog stopera stigle su nove dvije ponude i to od poznatih europskih klubova. Jedna je iz Evertona, a druga iz Milana.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Vidi ide u prilog što mu ugovor s Ukrajincima ističe zadnjeg dana prosinca ove godine te može bilo gdje otići besplatno, a zainteresirani kupci mogu mu tako podebljati ponudu za godišnju plaću, jer ne trebaju trošiti milijune na odštetu.

Ukrajinski mediji pišu kako je Vida od klubova dobio rok od deset dana da donese konačnu odluku o svojoj budućoj destinaciji. Slatka briga za hrvatskog reprezentativca...