brazilac i hrvatica

U njihovom domu je vatreno: Iris Cekuš i Pedro Soltz spremni dočekali početak utakmice Hrvatske i Brazila

09.12.2022 u 16:39

Bionic
Reading

Iako je želio ići u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo, Pedro Soltz utakmicu prati sa svojom suprugom Iris. U njihovom domu svakako će jedna strana biti zadovoljna, a druga malo manje jer Iris podržava Hrvatsku, a Pedro Brazilce

Hrvatska manekenka Iris Cekuš u braku je s brazilskim manekenom Pedrom Soltzom, a zajedno prate i vrlo bitnu nogometnu utakmicu Hrvatske i Brazila. Utakmica je važna za obje momčadi jer gubitnik odlazi kući sa Svjetskog prvenstva, a i Iris i Pedro nadaju se da će njihova reprezentacija ostati u igri.

Brazilac Pedro već duže živi u Hrvatskoj, ali ipak navija za svoj Brazil koji mu posebno nedostaje u ovih hladnim mjesecima, ali bit će zadovoljan i ako Hrvati ostanu u natjecanju. 'Kako sam rekao, navijat ću za Brazil, ali ako pobijedi Hrvatska, bit ću svejedno sretan jer je to moj drugi dom. Volim Hrvatsku i volim gledati hrvatsku nogometnu momčad kad igra. Zapravo, bolje je za mene da pobijedi Hrvatska jer sam ovdje i mogu dulje uživati u prvenstvu', rekao je prije nekoliko dana u intervjuu za tportal.

Pedro je odjenuo majicu Brazila, a trudna Iris hrvatski dres te će zajedno gledati utakmicu, nadajući se da će obje momčadi igrati fairplay.

Uzbuđenje oko velikog okršaja viceprvaka svijeta iz 2018. i Brazilaca koji žive nogomet Pedro nije mogao sakriti, a posebno bi volio gledati utakmice sa svojim prijateljima u nekom lijepom prostoru gdje vlada prava navijačka atmosfera.

  • +2
Pedro Soltz Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja