prilično bolestan

Robbie Williams pozitivan na Covid, ne osjeća se dobro

21.01.2021 u 09:57

Bionic
Reading

Britanski glazbenik je zaražen koronavirusom i trenutno se nalazi u izolaciji na Karibima sa suprugom Aydom Field i njihovo četvero djece. Prema riječim njemu bliskog izvora osjeća se loše

Krajem prosinca, točnije 28. prosinca obitelj je stigla u St. Barts na novogodišnji odmor, no glazbenik se po dolasku na Karibe osjećao loše pa su produljili boravak u vili čiji najam tjedno stoji 106.000 funti 'Robbie je prilično bolestan. Zatvoren je u vili u kojoj boravi s obitelji. To nije baš najgore mjesto na svijetu za biti u karanteni, iako ne može ići na plažu. Morat će ostati u karanteni do 14 dana', kazao je izvor za The Sun.

Prošle godine s obitelji je boravio u Švicarskoj kako bi pobjegao od koronavirusa. 'Razmišljao sam gdje bi bilo najbolje otići da me COVID-19 ne dohvati? Palo mi je na pamet da bi to moglo biti negdje blizu Mont Blanca', izjavio je tada. To nije bio prvi put da se izolirao i bježao od virusa jer je priije toga bio uvjeren kako je zaražen pa se od djece i Ayde odvojio na tri tjedna i to kada je boravio u Australiji. Počeo se, rekao je, brinuti u vezi hrane, lijekova i oko svoje obitelji te je bio je uvjeren da je riječ o koroni.

Nedavno je otkrio kako je gotovo umro od trovanja živom i arsenom nakon što je pojeo previše ribe te kako mu je život spasila supruga koja ga je natjerala da ode liječniku.

  • +6
Robbie Williams Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER