opet će pred oltar

U jeku medijske halabuke pale su zaruke: Jelena Veljača udat će se za Vitu Turšića

14.04.2021 u 09:12

Bionic
Reading

Prije nekoliko mjeseci redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača izjavila je da bi se udala i treći put jer vjeruje u ljubav i odnose koji traju, ali da o tome još ne razmišlja, a sada je procurila vijest da se zaručila za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović

Usred medijske bure nastale nakon što je protiv spisateljice i pokretačice građanske inicijative 'Spasi me' i glumice Nataše Janjić Medančić podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog neprimjerenih poruka upućenih socijalnim radnicima, sretnu vijest iz kruga bliskog obitelji Veljača doznao je Story.

Podsjetimo, Jelena veljača i njen partner upoznali su se proteklog lipnja, kada je ona gostovala u njegovom podcastu 'BizCasting', a tri mjeseca nakon toga viđeni su kako izmjenjuju nježnosti na terasi zagrebačkog kafića. Veljača je često u posljednje vrijeme objavljivala njihove zajedničke fotografije i dalo se naslutiti da je veza postala ozbiljna, a pretpostavke su potvrđene prije dva mjeseca, kad se pohvalila kako se s poduzetnikom uselila u luksuzni stan u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Oboje iza sebe imaju brakove iz kojih imaju djecu. Ona je u drugom braku, koji je trajao tri godine, s glumcem Draženom Čučekom dobila danas petogodišnju kćer Lenu, a Vito Turšić ima dvije kćeri iz braka sa ženom istog imena – Jelenom Mesić Turšić, pomoćnicom direktorice Sektora za turizam HGK.

  • +6
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić