VITO TURŠIĆ

Jelena Veljača ne krije sreću: Na Instagramu je čestitala rođendan svom dečku, a među komentarima se našao i njegov odgovor

28.01.2021 u 12:51

Bionic
Reading

I da želi ne može sakriti koliko joj je nova ljubav zavrtjela glavom. S novim partnerom, bivšim savjetnikom nekadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović već neko vrijeme dijeli životni prostor, a rado i sve češće pokazuje zajedničke fotografije. Otkrila je kako su proslavili njegov veliki dan

Glumica, producentica i scenaristica, osnivačica inicijative SpasiMe, najprije je na Instagramu objavila fotografiju ispred pikado aparata na kojoj su njezin sadašnji partner Vito Turšić i njezina petogodišnja kći Lena te mu tako čestitala njegov veliki dan.

'Ponoćni rođendanski poljubac' napisala je potom i pored fotografije na kojoj voljenog muškarca ljubi u čelo. U šarmantnog zavodnika Jelena Veljača se zaljubila tijekom ljeta kada je bila gošća njegovog podcasta 'BizCasting' gdje su razgovarali o ženskim pravima. Kaže da vjeruje u ljubav i ne isključuje brak s njime.

Svojedobno je ispričala da ne pristaje na polovične odnose. 'Vjerujem u ljubav do kraja, bez zadrške, ne zanima me ništa prosječno ni racionalno. Želim vječno biti zaljubljena, ushićena i impresionirana osobom pokraj mene. Izuzetno sam konzervativna kad je riječ o ljubavi. Da citiram Stopparda, vjerujem u zatvorenost ljubavi, u monogamiju, strast, spajanje duša, prožimanje', poručila je ranije.

Podsjetimo, iza nje su brakovi s glumcem Jankom Popovićem Volarićem te Draženom Čučekom, a i Turšić je razveden. Ima dvoje djece, a u braku je bio sa ženom istog imena - Jelenom.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL