svi na okupu

Obiteljska uživancija: Jelena Veljača zabilježila predivan trenutak s kćeri i voljenim muškarcem

02.04.2021 u 17:42

Bionic
Reading

Sretni je par iskoristio rijetke sunčane trenutke prije početka blagdanskog vikenda te su guštali u centru Zagreba, u najstarijem fast foodu u gradu. Prijatelji i pratitelji producentice, scenaristice, glumice i aktivistkinje ne mogu se prestati diviti djeliću njihove idile koju je Jelena Veljača pokazala, a gdje drugdje nego na društvenim mrežama

Jelena Veljača i da želi ne može sakriti koliko joj je nova ljubav zavrtjela glavom i da puca od zadovoljstva. S novim partnerom, bivšim savjetnikom nekadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, Vitom Turšićem viđali smo je na javnim događanjima, kako ona uživa u kadi, dok joj on priprema i krafne, odmaraju na Plitvicama; njihovu rutinu u kupaonici ili ispijaju kavu u kvartu gdje trenutno žive, a sada je svima otkrila još jedan trenutak sreće.

'Meni je divan pogled ovog gospodina prema malenoj. Baš uhvaćen trenutak', 'Kako ste divni svoje troje, ljubim vas', 'Prelijepi', komplimenti se nižu pored najnovije objavljene fotografije na Instagram profilu Jelene Veljače na kojoj je ona sa svojim Vitom i kćeri Lenom.

U listopadu prošle godine u Slobodnoj Dalmaciji je o vezi s Vitom Turšićem je kazala:

'Stvarno mislim da se nikada nitko ne zaljubljuje u jednu osobinu: uvijek je to kombinacija privlačnosti, kemije, metafizike, magije. Ljubav je teško objasniti, kad bismo znali odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo u rukama držali tajnu svemira. Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav'.

  • +6
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić