NAJAM OD 2.000 EURA

Ljubavno gnijezdo Jelene Veljače: S partnerom uselila u stan u centru Zagreba od 165 m2, evo kako izgleda

04.02.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Već tjednima unazad mnogi svjedoče idili u kojoj scenaristica, producentica i aktivistica uživa sa svojim partnerom Vitom Turšićem. Oko božićnih blagdana odlučili su se za zajednički život, a sada su našli i idealni životni prostor za njihovu malu obitelj

Zaljubljena Jelena Veljača u posljednje vrijeme rado s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli intimne trenutke s dečkom, bivšim savjetnikom Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, Vitom Turšićem. Nedavno je otkrila i da su uselili u zajednički stan. Naravno, već su objavljene i fotografije na kojima se vidi koliko guštaju u svom novom domu.

Sada su poznati i detalji njihovog novog doma. Par za stan mjesečno izdvaja dvije tisuće eura. Riječ je o stanu koji ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinju s blagovaonicom i prostranim dnevnim boravkom, a nalazi se u zgradi koja je izgrađena 1939. godine. Zadnji put je renoviran prije šest godina i, kako je istaknuto na stranicama Njuškala, (oglas je sada neaktivan), mjesečni najam iznosi 2000 eura. U stanu prevladavala bijela boja, jednostavno, moderno uređenje.

'Sedamstoti dan selidbe going into sedamstota noć', napisala je Jelena pored fotografije na kojoj pozira u liftu punom stvari te prije koji dan pokazala kako se useljavaju u novi stan.

Njezina romansa počela je početkom lipnja kada je gostovala u podcastu Vite Turšića što je on kasnije i potvrdio. Rekao je da su shvatili da 'imaju dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome'. Inače, Jelena je još u ožujku govorila o prekidu s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, ali nakon zagrebačkog potresa neko vrijeme je s kćeri boravila kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL